Kedves nézelődő! Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez nem webáruház. Web-es közvetlen vásárlásra nincs itt lehetősége! Keressen személyes elérhetőségünkön, email-ban  vagy a Szoftver ABC, Számítástechnikai Szaküzletben ! Miskolc, Arany Corvin Üzletház, Miskolc, Arany J u.. 11-13  földszint 9-es üzlet.  Tel: 46/505-578

Cégünk törekvése egy stabil, megbízható, ugyanakkor rugalmas kis és nagykereskedelmi üzlet létrehozása. Ennek érdekében nagy hangsúlyt fektetünk partnerközpontú üzletpolitika kialakítására, széles termékválasztékkal, a lehető legkedvezőbb napi piaci árakkal, korrekt és teljes körű garanciális ügyintézéssel. Feladatunknak tekintjük partnereink üzleti sikereinek előmozdítását, ezért vevőink teljes körű kiszolgálása mellett törekszünk az egyedi és speciális igények kielégítésére is. 2019-től Velleman elektronikai KIT-ek importőre!

 

Kedves Vásárlóink!

Figyelem: ezen a felületen kedvezményes árakat alkalmazunk, kizárólag előrendelés esetén érvényesek!

Vásárláskor nem tudunk egyéb akciós kedvezményeket alkalmazni, más akciókkal összevonni !

Az itt szereplő árak naprakészek, félórás frissítéssel, ha valamit rendel, biztosítva van ezeken az árakon!

Viszont ezek az árak nem feltétlenül egyeznek az Arany Corvin Üzletházban lévő Szoftver ABC szaküzlet készleten lévő termékeinek az áraival!

 

 

Termékeinkről, árainkról tájékozódhat weboldalunkról, érdeklődhet telefonon kollégáinknál.

Kedves Vásárlóink!  Velleman elektronikai KIT -ek forgalmazását megkezdtük!

Regisztrált ügyfeleknek lehetőségük van előzetes rendelés összeállítására, befoglalásra. 

 


 

 Vedd figyelembe!
  • Kérjük jól fontold meg mielőtt rendelnél, hiszen a megrendelésed beszerzése, készletezése, számlázása, csomagolása és kiszállítása mind-mind munkát és költséget ró ránk!
  • Reméljük, hogy szolgáltatásunkkal és a megvásárolt termékekkel egyaránt maradéktalanul elégedett leszel!

Garanciát adunk minden 10 000.- Ft feletti termékre az átadástól számított 12 hónapig - kivéve ha a gyártó ennél hosszabb idejű garanciával hozza forgalomba termékét Magyarországon. 

Minden hardver termék mellé a gyártó által biztosított termékinformációs anyagot szállítjuk.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Felvilágosítás: speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat az comp-mex@t-online.hu  címen.

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

^